Op zoek naar kraamzorg?
Vind de beste kraamverzorgsters bij jou in de buurt

Snel en makkelijk kraamzorg bij jou in de buurt!

Dat doe je met kraamzorggezocht.nl

Welkom bij kraamzorggezocht.nl. De dienstverlener voor een onbezorgde kraamtijd, verzorgd door één vaste kraamverzorgster. Die je zelf uitkiest en dat is voor de rust tijdens de kraamweek wel zo prettig.

Kraamzorggezocht.nl is het zusje van de Kraamvogel. De Kraamvogel is al jaren toonaangevend in de kraamzorg. De kraamverzorgenden die voor ons werken, zijn natuurlijk ingeschreven bij het KCKZ, het registratie en kwaliteitsorgaan voor de kraamzorg. Zo weet je zeker dat de kraamverzorgende die jou komt helpen, de juiste diploma’s heeft én haar kennis op peil houdt door middel van bijscholingen. Daarbij zijn alle kraamverzorgenden die bij ons staan ingeschreven persoonlijk door ons geselecteerd. Zodat wij er zeker van zijn dat wij samen, joú een onvergetelijke kraamweek bezorgen.

Hoe werkt het?
Op onze website kun je makkelijk via jouw postcode of woonplaats op zoek naar een kraamverzorgende die bij je past. Zodra je deze gevonden hebt, meld je je aan bij Kraamzorggezocht.nl. Vervolgens nemen wij contact op met je gekozen kraamverzorgende om te kijken of ze beschikbaar is. We raden je aan er meerdere te kiezen mocht je eerste keus niet beschikbaar zijn. Als de kraamverzorgende beschikbaar is en dan neemt de kraamverzorgende contact met je op.  Dit doet de kraamverzorgende in eerste instantie telefonisch. Klikt het, dan volgt een kennismakingsgesprek. Zo weet jij ruim van te voren wie jou tijdens de kraamweek komt ondersteunen.

Wat zijn de kosten?
Aan de inschrijving en het zoeken van een kraamverzorgende die bij jou past zijn geen kosten verbonden. Vind je geen geschikte kraamverzorgende? Dan betaal je dus niets! Maar samen zorgen wij er natuurlijk voor dat jij wel de geschikte kraamverzorgende thuis krijgt.

De kosten van de kraamzorg worden betaald vanuit de basisverzekering van jouw ziektekostenverzekering. Er is mogelijk een eigen bijdrage van € 4,80 per uur. Of deze vergoed wordt, is afhankelijk van je aanvullende verzekering. Wil je hier zeker van zijn, raden we je aan contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

Voordelen

  • Professionele kraamzorg bij jou in de buurt

  • Zelf je kraamverzorgende uitkiezen

  • Door ons uitgebreide netwerk gegarandeerd zorg, met altijd vooraf een gesprek

  • 1 kraamverzorgende voor de hele kraamweek

  • Voor vragen staan wij altijd voor jou klaar

  • Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden

 

 

Inloggen Atermes zorgprofessional

Inloggen Atermes zorgprofessional

 Inloggen Atermes zorgprofessional