Over ons

Sandra-imke-kraamzorg-gezocht

Welkom bij Kraamzorg Gezocht! De expert in het verzorgen van een zorgeloze kraamtijd, met één vaste kraamverzorgende die je zelf kunt kiezen. Dat is wel zo prettig wanneer je jouw kraamweek organiseert.  

 

Kraamzorg Gezocht is landelijk actief. Wij zijn het zusje van de Kraamvogel. De Kraamvogel is al jaren toonaangevend in de kraamzorg. Maar geloof ons, er is niets kleins aan ons! In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een kraamzorgbemiddelingsbureau met een groot netwerk van ervaren kraamverzorgenden en enthousiaste kraamgezinnen. 

 

Onze kraamverzorgenden zijn ingeschreven bij het KCKZ, het registratie- en kwaliteitsorgaan voor de kraamzorg. Zo ben je er zeker van dat de kraamverzorgende die jou komt helpen, de juiste diploma's heeft en haar kennis up-to-date houdt door middel van bijscholingen. Alle kraamverzorgenden die bij ons staan ingeschreven zijn persoonlijk door ons geselecteerd, zodat wij er zeker van zijn dat wij samen jou een onvergetelijke kraamweek bezorgen.   

 

Bij Kraamzorg Gezocht bemiddelen wij tussen kraamgezinnen en kraamverzorgenden. Niet alleen staan wij klaar voor onze kraamgezinnen, maar ook voor onze kraamverzorgenden. Kraamzorg Gezocht is altijd trots geweest op het feit dat we een goede samenwerkingspartner zijn voor ZZP'ers binnen de kraamzorgsector. Wij hebben een netwerk van aanstaande ouders en als zusje van de Kraamvogel profiteren wij van jarenlange kennis en expertise.  

Ons team
Binnen Kraamzorg Gezocht werken Sandra en Imke samen met een team van deskundigen in Marketing, ICT, en Financiën. Samen streven wij ernaar om een service van hoge kwaliteit te bieden.