Voor zorgprofessionals

Kraamvogel

Kraamzorg Gezocht, dé plek voor ZZP-kraamverzorgenden die streven naar betrokken kraamzorg. Bij ons staan jouw expertise en toewijding centraal. Samen creëren wij een onvergetelijke kraamtijd voor ouders. Ons sterke netwerk brengt kraamzorgprofessionals samen met een breed scala aan (aanstaande) ouders die op zoek zijn naar kraamzorg. 

  

Met minimale administratiekosten per factuur en een persoonlijke aanpak streven we naar efficiëntie. Daarom werken we met Atermes, een digitaal dossier, voor een gestroomlijnde werkwijze. Als zusje van de Kraamvogel, een toonaangevende kraamorganisatie, bieden we niet alleen een platform, maar ook een solide ondersteuning voor jouw professionele reis in de wereld van kraamzorg. 

 

Wat zijn de kosten?  

Bij Kraamzorg Gezocht betaal je jaarlijks een eenmalige bijdrage en daarnaast administratiekosten per factuur.   

  

Kosten 2024 

Eenmalige bijdrage per jaar: € 160,- (naar rato) 

Administratiekosten per factuur: € 95,-  

Administratiekosten bij alleen een inschrijving en/of intake: € 20,-  

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW. 

kraamzorg_zzp

Voordelen van samenwerken met Kraamzorg Gezocht:  
   

  • Persoonlijk contact en goede bereikbaarheid 

  • Ontzorgen van administratie 

  • Groot netwerk van (aanstaande) ouders die kraamzorg zoeken  

  • Werken met een digitaal dossier d.m.v. Atermes  

  • We zijn het zusje van een toonaangevende kraamorganisatie 

Heb je vragen over het werk als zzp'er in de kraamzorg, kraamzorg zzp uurloon, kraamzorg zzp salaris, of andere gerelateerde onderwerpen? Neem gerust contact met ons op. Bij Kraamzorg Gezocht staan we voor jou klaar. 

 

kraamzorg-gezocht

Hoe werkt het?

Stap 1

Je schrijft je via onze website vrijblijvend in als ZZP kraamverzorgende en daarna zal een medewerker van Kraamzorg Gezocht contact met je opnemen. Wij willen namelijk graag weten met wie we werken en jij natuurlijk ook! Dat houdt de lijnen lekker kort en zorgt voor een prettige samenwerking.

Stap 2

Nadat de medewerker van Kraamzorg Gezocht jou heeft uitgelegd hoe het werkt, besluiten wij samen of er een match is. Zo ja, dan besluiten wij samen verder te gaan.

Stap 3

Zijn wij een match? Dan ontvang je een e-mail met daarin een link die je naar het ZZP-portaal brengt. Hier regelen wij digitaal al het papierwerk. Zodra je contract getekend is, maak je een mooie persoonlijke pagina aan met een leuke foto op onze website. Ook is het belangrijk om jouw agenda goed up-to-date te houden met je beschikbaarheid. Op deze manier ben je goed zichtbaar op onze website en kunnen gezinnen jouw profiel vinden.

Je eigen gezinnen bij ons onderbrengen kan natuurlijk ook! Dit kun je eenvoudig regelen via jouw eigen profiel op onze website.

Kun jij niet wachten om samen met Kraamzorg Gezocht een heerlijke en mooie kraamweek te verzorgen voor kraamgezinnen bij jou in de buurt? Ga dan snel naar onze aanmeldpagina en schrijf je in!