Meld je aan als Kraamverzorgende

Welkom bij kraamzorggezocht.nl. De dienstverlener die samen met jou, ouders een onbezorgde kraamtijd bezorgd. Van het begin tot het eind.

Kraamzorggezocht.nl is het zusje van de Kraamvogel en ZiNkraamzorg. Daarom kunnen wij bouwen op jarenlange ervaring en een groot netwerk van ZPP-ers. Om bij ons ingeschreven te staan heb je een registratienummer van het KCKZ nodig. Zo weten wij zeker dat je aan alle wettelijke eisen voor kraamzorg voldoet. En weet jij zeker dat wij werken met kraamverzorgenden die net als jij hun vak serieus nemen.

Hoe werkt het?

Je schrijft je vrijblijvend in en Eveline van Harlingen neemt snel contact met je op. Samen maken jullie een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij weten namelijk graag met wie we werken en jij natuurlijk ook! Dat houdt de lijnen lekker kort. Nadat Eveline heeft uitgelegd hoe het werkt bij kraamzorggezocht.nl besluit jij of we samen verder gaan. Dan regelen we meteen het papierwerk. Het enige dat jij hoeft te doen is een mooie persoonlijke pagina maken met een leuke foto. Wij nemen contact met je op wanneer een gezin graag kennis met je wil maken. Je eigen gezinnen bij ons onderbrengen kan natuurlijk ook! En mocht je onverwacht niet kunnen kramen, dan regelen wij een vervanger voor je, als je dat wilt.

Wat zijn de kosten?

Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden! Je betaalt pas een fee op het moment dat je daadwerkelijk aan het werk bent geweest. Er zijn dus geen kosten vooraf.

Voordelen van samenwerken met Kraamzorggezocht.nl:

  • Geen inschrijfkosten
  • Persoonlijk contact
  • Groot netwerk van (aanstaande) ouders die kraamzorg zoeken
  • Wij zoeken iemand om je te vervangen bij calamiteiten, mocht je dit willen
  • Je kunt gebruik maken van de scholingen die wij aanbieden om je punten te halen voor je registratie bij het KCKZ
  • Je kunt meedoen aan ZZP informatie avonden
  • Je maakt gebruik van onze protocollen
  • We zijn het zusje van twee toonaangevende kraamorganisaties